נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

נוף שעושה תיאבון
מי שמטייל ברמת הגולן ושוטף את עיניו במרחבים הירוקים (בעונה המתאימה) ובעדרים של מלחכי עשב, יודע שטיול באוויר הצח יכול לעשות יופי של תיאבון, גם למזון וגם לדברים יפים. לשם כך מיועדות פינות חמד כמו זו שבכפר האמנים בישוב אניעם, שהמדרחוב הראשי שבו זרוע בגלריות יפות של אנשים מוכשרים, וגם מקומות טעימים. תכירו את מסעדת זיגל (מסעדת סוזנה לשעבר).

המסעדה הכשרה למהדרין, בניצוחו של השף רותם צרפתי, מציעה למקומיים ולמטיילים סגנון בישול ייחודי שמשלב השפעות שונות, בעיקר מהמטבח האמריקאי. זה ניכר כבר בעיצוב המקום – רהיטי עץ ורצפה תואמת, שכוללת בר ומדרגות המובילות לקומה השנייה, שמציעה אווירה פרטית יותר. גם עיצובן של חלק מהמנות מתאים לאווירה. למשל כריכים גדולים, כנפיים מוקפצות בדלי וה"זיגבורגר" הגדול בליווי רטבים מצויינים המוכנים במקום. זה הולך מצויין עם מוסיקת קאנטרי ואווירה ידידותית, וכדי להשלים את התמונה, על הקירות מבחר מציוריו של סבא זיגל ז"ל, איש מוכשר, צורף, צייר וטבח חובב.



זיגלמיקס - חובה בכל ארוחה. מסעדת זיגל

פתיחה
התחלנו במנה של דלי כנפיים - דלי צבעוני קטן, מלא בכנפיים פריכות וטעימות, בציפוי חריף עדין ומתוק, ממש ללקק את האצבעות (או להשתמש במגבון לח). המשכנו ישירות למיקס פטריות ובצל מוקפץ ברוטב תאילנדי. טעים ושוב טעים, ומיד אחריו חציל סינייה. השילוש הקדוש של חציל על האש, טחינה ובשר טחון עושה את שלו, ולצידו לחם הבית שהוא בעצם סוג של פרנה חמה מהגריל, שילוב מושלם בין פיתה ולחם.

עיקרית
בעיקרית התקשנו להחליט, ובחרנו באפשרות הקלה ביותר: לטעום מהמבחר של כל טוב מבשרי הגולן - פלטת הזיגלמיקס - מנת גריל נדיבה ביותר, חמה ומגוונת, עשויה לפי בחירתכם. המנה כוללת ירקות קלויים, קבב שכמעט נמס בפה, פרגית עסיסית, חזה עוף רך וטעים, צ'וריסוס חריף במידה ואנטריקוט אנגוס אמיתי אמיתי עם צ'ימיצ'ורי תוצרת בית. מוסיפים לקלחת גם סלט ירוק טרי ותוספות כגון אורז ותפוחי אדמה, כך שזו מנה עיקרית שמהווה ארוחה זוגית משביעה וטעימה.

מיקס פטריות וחציל סינייה. מסעדת זיגל

קינוח
את כל הבשר הזה הורדנו עם קינוח אגרול ממולא בבננה ואגוזים, לצידו סירופ מייפל וסירופ שוקולד. קינוח כיפי וקליל שמסיים את הארוחה בצורה מושלמת.

לבקר ברמת הגולן בלי לטעום מהאלכוהול המקומי ייחשב פשע במקומות מסויימים, אז עם האוכל כדאי לכם להתענג עם בירה בזלת ויין גמלא.

אגרול שוקולד במסעדת זיגל

מי שבאמת אוהב לשתות (וסחב איתו נהג תורן) יכול להזמין לשולחן את ברז הבירה המיוחד – מיכל מעוצב המלא ב-3 ליטרים של בירה שיעשו לכולם שמח. יצאנו שבעים ומחייכים, מוכנים לעלות על הסוסים ולהמשיך לטייל במרחבים הירוקים.

 

חשבון בבקשה:
דלי כנפיים קטן - 22 ₪
חציל סינייה - 39 ₪
מיקס פטריות ובצל - 35 ₪
זיגלמיקס זוגי - 195 ₪
אגרול בננות ואגוזים - 25 ₪
בקבוק בירה בזלת אייל ענברי - 20 ₪
כוס יין לבן גמלא סוביניון בלאן - 19 ₪
סה"כ: 355 ₪

* כתבה פרסומית

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מושבוצ: מקום נדיר במושב רמות
בורגר קטן בערבה: בורגרים קצרין
ארוחת צהריים באיולי בר בראש פינה
קסם על ים כנרת: מסעדת ביג בן
על היסטוריה ומסעדת ויקטוריה
מקום טוב בצפון: מסעדת מרינדו
ארוחה בברוהאוס הגולן
פנינה בים של שדות
כוכב הצפון - מסעדת NICE TO MEAT היא קרנבל קולינרי
מוסד ליד הים - מועדון ארוחת בוקר
ברונו מארס בפארק הירקון – איפה אוכלים?
מסעדת הפופ אפ שולחן גלילי: ממטעמי המטבח הערבי