כשר

מיומנה של מלצרית - III

אדוה ישראל חלמה להיות מלצרית, עד ששיחת טלפון גורלית ניערה את עולמה והגשימה את חלומה. כיום היא מלצרית בכל רמ"ח איבריה ומביאה את רשמיה על עולם המלצרות שלא הכרתם

מיומנה של מלצרית - III

הפנייה העיקרית למחזיקי מגש היא בנימת שאלה: "אפשר? סליחה? מתי זה מוכן? איפה השירותים?". זה בסדר גמור ומתקבל בהבנה, בסך הכול זהו תפקידנו. אבל יש דבר אחד פעוט שהלקוח הישראלי לא מוכן לקבל בשום אופן - את התשובה "לא". אבוי למחזיק המגש שיסרב לבקשתו של הסועד האקראי. בהזדמנות זו אני רוצה לשתף אתכם בסוד קטן: למחזיקי מגש אין שום אינטרס, בטח לא אישי, למנוע מכם דבר מסוים. אם זה היה תלוי בי הייתי מחליפה בארוחה עסקית את כוס השתייה בלחם, מכינה במיוחד את המנות שכבר לא בתפריט ודואגת שתשבו בשולחן פרטי ללא כל הפרעה. אבל אני לא הקובעת. באמת...

להמשך קריאה באתר restpro לחצו כאן.



אני ואנג'י
אוכל מוכן לחג במסעדות
הוד השרון על המפה הקולינרית
corner
corner