נגישות
נגישות

ההצגה הכי טובה בעיר

מבקר התיאטרון החדש שלנו, דביר אדלר, נשלח לסקר את הפרמיירה של הסניף החדש של Black Bar 'n' Burger בראשון לציון. ממקום שבתו בתא המכובדים, סקר חצילים מלהטטים, תזמורת אלכוהולית וקציצה מוכשרת במיוחד. דרמה קולינרית בשתי מערכות

מסעדה ביום המסעדות של rest
דביר אדלר
דביר אדלר
תאריך פרסום: 25/09/2008, 13:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

אומרים שאין תרבות בפריפריה, ואם אתה רוצה משהו ראוי לשמו, אתה צריך להסתנן ללב תל אביב. אולם התמודדות עם פקקים וחנייה מתסכלים צרכני תרבות רבים שלא ביקשו הרבה - קצת איכות במחיר סביר עד קצת יקר. הבמאי צחי בוקששתר חשב בדיוק על כך, והחל מיוני הוא מעלה את ההצגות שלו בסניף החדש של רשת Black Bar 'n' Burger במרכז G בראשון לציון. כמו בכל תיאטרון מכובד, דאגו כאן לאורות מעומעמים באולם והאורחים המכובדים ממוקמים בתא (Booth) אקסקלוסיבי.
את ההמבורגרים שוברי הקופות של הרשת אנו מכירים ומוקירים זה מכבר, אבל לכבוד פתיחת הסניף החדש, החלטנו שצריך לאתגר את התפריט, ולראות מה המקום מציע מעבר (והפעם עם קצת רגש!). אמנם פירות הים ירדו מהתפריט, אבל צחי לא נשאר חייב, ומפרגן לנו, תושבי הפריפריה, גם במנות קצת יותר נועזות. לאחר ההזמנה, האוירה האפלה והמיוחדת של המקום בונה את הציפייה שלפני הרמת המסך, ואת ההיכל מילאו התלחשויות נרגשות.
עת התחיל המחזה במערכה הראשונה, ביצע חציל בגריל (36 ₪) להטוטים של סחרור בגריל וזינוק ממקפצת פיתה לתוך שלולית טחינת תפוזים וצי'לי. לצידו, הופיעה הדמות שנקראה 'סנטה סינטה' (39 ₪), שגילמה רצועות סינטה כבושות, בזוקות פלפל, משוחות שמן זית ומלוות בטוסטונים. את השחקנים המוכשרים ליוותה תזמורת השתייה המפוארת - לא כל מקום מגיש כזה קאסט של בירות מהחבית, ועוד כאלה מותגים איכותיים (גורדון, לף, קריק, סן-מיגל, ווינשטפן ועוד). אין מה להגיד, צחי מבין שבירה טובה היא חלק מהותי מחוויית הבשר, וכוס הסן-מיגל (28 ₪ ל-1/2 ליטר) הפיקה את מוסיקת טעמיה בעוז, כשלגמתי ממנה לצד האוכל.
אחרי שהסדרנית החביבה פינתה את הבמה שלנו במקצועיות לקראת המערכה השנייה, הוגשו לשולחן גיבורי הדרמה הקולינרית - את הדורום אנטרקוט גילם רול אנטרקוט עם בצל מטוגן, עגבניות, רוטב טחינה ורוטב פלפלים חריף (62 ₪). הרול אמנם הציע חווית בשר חביבה, אך רק גלימת הרטבים שעטה עליו, הצליחה להפוך אותו למעניין. כמו בכל תאטרון, גם פה היה טאלנט אחד שגנב את ההצגה, והפעם היה מדובר במנת היהלום השחור (69 ₪). השחקנית הבכירה ביותר בתפריט מורכבת מ-220 גרם של בשר ממולא בשכבת בטטות (מלווה בסלט ושעועית ירוקה, שאמנם היו טעימים, אבל בסך הכל היו פשוט ניצבים מיותרים). הקציצה, לעומת זאת, הפגינה כישורי משחק של בשר מעודן ומאופק, המאפשרים לה לבטא היטב את רגש הבטטות הכתום שעצור בתוכה.
בסיום ההופעה המוצלחת הזו, היינו כה שבעים ומרוצים, שפשוט לא יכולנו להישאר להדרן של קינוח. עזבנו את המקום עם החלטה לעשות מנוי לעונת ההצגות הבאה. בינתיים, אני ממליץ לכם להגיע - אתם תתרגשו כל פעם מחדש.

 

* הכותב היה אורח המקום.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
בלאק פלאנט בראשון לציון
053-9442855

תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של דביר אדלר

XO, הבר השכונתי של רמת השרון
כפר-חנדל'ה
פלמידה על הגל
מחוברים לאדמה
על גינס וכוסות אחרות בדבלין
אוצר בלום בצ'מפיונס
משפחת ארנולד
אדלה אחת ושני אדלרים
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר