marina                namal
ליצירת קשר לאירועים: 052-6167311
מיתולוגיה קולינרית
הסיפור הרומנטי של בני הדייג מותג הדגים המפורסם בישראל הוליד את אחד ממוסדות האוכל שהגביהו את הכל. מנהטן, פרובאנס, ועוד מקומות שלא תוכלו למצוא בהם נקניקיה בלחמניה אם לא מוטבע עליה חותמת עם כוכבי מישלן הם מקומות ששומעים בהם לא אחת את השם בני הדייג ואת חסרונה של מסעדה כזו בנוף המקומי של מעבר לים. עשרות שנים של אותו דבר מקורי, מנות ראשונות מסלטים טריים ודגים מבושלים מהרשת הרטובה של לפנות בוקר, ומנות עיקריות מדגים, פירות ים, וגם בשרים, מוכנים ומוגשים כמו שרק מוסד קולינרי שמוביל תחום, מסעדת דגים, שלושים שנה ברציפות יכול להבטיח וגם לקיים, ארט. בני רבה הוא מהמעטים שיודעים לעשות את זה באמת. הוא הטאלנט. שהבחירות המדויקות שלו לא מסתיימות בלהיות דמות צבעונית וססגונית שמגישה את הכי טוב על הצלחת ובכוס עם הרגל הארוכה אלא גם בבחירת הלוקיישנים, שהופכים את הכל לרצף אחד של יצירת אמנות.
שקיעות, ים, מוזיקה, קבלת פנים, שרות, נדיבות, תמחור ואוכל. הו האוכל הזה שלו. אין דברים כאלה.