לא נתנו לנו לשבת ליד החלון, למרות שביקשנו, והיו מקומות פנויים שם.
המנות פיציות ולא סבירות ביחס למחיר.
חלק מהמנות בתפריט היו חסרות.
הקוקטייל היה מפוצץ בקרח, עם מעט מאוד משקה... לשתייה.
בקיצור התאכזבנו מאוד.
עוד פרטים
עזר לי
הוספת תגובה
דיווח על תוכן פוגעני
אלי
מבקר מתחיל
מסעדה יקרה ללא הצדקה
1.8
27/12/23
מנות יקרות מדי.
איכות וכמות בינוניות לעומת המחיר.
שירות בינוני. (המתנתי כ- 40 דקות כדי לקבל קינוח , שבסוף ויתרתי עליו)
לסיכום - חוויית לקוח לא טובה. לא מומלץ
עוד פרטים
עזר לי(1)
הוספת תגובה
דיווח על תוכן פוגעני
asafmarso5
מבקר מתחיל
מאכזב מאוד
1.0
14/09/23
חוץ מנוף על העיר אין יותר מדי מה לחפש במקום, השירות היה מתחת לכול ביקורת,המתנה של כחצי שעה ממנה למנה והאוכל עצמו לא שווה את המחיר ובקיצור ממליץ לחפש מקום אחר לבלות בו.
עוד פרטים
עזר לי(3)
הוספת תגובה
דיווח על תוכן פוגעני
Avi
מבקר מתחיל
מקום רועש מידי, לא מומלץ
1.5
24/05/22
פעם ראשונה שאני כותב ביקורת שלילית על מסעדה, ופעם ראשונה שלא השארתי תשר!
אתמול בערב אירחתי אורחים מכובדים מברזיל. הזמנתי אותם למסעדת 2C - מסעדת טו סי בקומה ה-49 בבניין עזריאלי העגול... בתל אביב.
מוזיקת הרקע הייתה בעוצמה מחרישת אוזניים ביחס לכל מסעדה אחרת. ביקשתי מהמלצרית להנמיך את עוצמת המוזיקה, אולם המלצרית התעלמה לחלוטין מהבקשה. כאשר עברה מלצרית נוספת וביקשתי בשנית, גם היא התעלמה לגמרי. רק המלצרית השלישית ממנה נאלצתי לבקש התייחסה לבקשה ואמרה שתבדוק. היא חזרה עם תשובת "אי אפשר".
נאלצנו אני ואורחיי לנהל שיחה מאוד קולנית על, סף הצעקות, שניסתה להתגבר על רעש הרקע. הדבר כמובן הכניס מתח מיותר לשיחה.
המנות החלו לזרום, האוכל די רגיל.
עוצמת המזגן גם היא הייתה בעוצמה גבוהה ולא מקובלת, מה שהפך את החוויה למאוד לא סבירה. לאור הניסיון לא ראיתי לנכון לבקש להנמיך את עוצמת הקירור.
מיהרנו כולנו לסיים ובקשתי חשבון.
המחיר היה יקר מאוד! מנה ראשונה כבד ב-150 שקל, מנת דג פילה דניס די רגיל ב-158 שקל. סה"כ שלושה סועדים כ-1200 שקל כולל יין.
המלצר העיר שהמחיר לא כולל שירות. להבנתי השירות שקיבלתי היה כלא היה ועל כך אין לי מה להודות. שילמתי ויצאנו החוצה.
אחת המלצריות רצה אחרי האורחים שלי ודרשה כי הם ישלמו את השרות.
פניתי אליה והבהרתי לה בנימוס שלא מקובל לפנות לאורחים ולדרוש כסף. תשובתה הייתה: "אצלנו זה מקובל".
המעלית הגיעה הזמנתי את האורחים שלי להיכנס וירדנו לקרקע.
לסיכום:
מקום רועש מידי, מקורר מידי, אוכל רגיל, מחיר יקר ובעיקר חצופים ולא שירותיים. מאוד מאוד לא מומלץ.
עוד פרטים
עזר לי(17)
הוספת תגובה
דיווח על תוכן פוגעני
ציפור
3 ביקורות
הנוף על הגובה. האוכל נמוך.
3.0
20/12/21
באנו לחגוג שם בהרכב זוגי. התקבלנו במאור פנים והושיבו אותנו בשולחן ליד החלון משם נהנינו מאד מהנוף. הכל היה נפלא עד שהגיע האוכל שהיה מאכזב - הן בטעם והן בכמות. למשל במקום דג על פירה כתום...היתה מריחה של פירה על הצלחת בכמות של כף בקושי. במקום הפסטה המובטחת כתוספת בתפריט האינטרנטי קיבל בעלי תבשיל חצילים. והוא אינו אוכל חצילים. לשאלתנו ענה המלצר כי התפריט באינטרנט אינו מעודכן. בקיצור אכלנו הרבה לחם כדי לא לצאת רעבים.