הצטרף למועדון
שלח תוצאות לחבר שלח תוצאות לחבר הדפס תוצאות הדפס תוצאות שתף בפייסבוק שתף בטוויטר

ספגטים

סוג:  איטלקי , אירועים , משלוחים
כתובת:  הלל 35, ירושלים
טלפון:  02-6235547
פקס:  02-6257011
שעות הפעילות:
א' - ה' 12:00 - 23:00
מחיר לסועד:
60-120 ש"ח
עסקיות:
א' - ו' 16:00 - 12:00
אמצעי תשלום:
אשראי ומזומן
  משלוחים
  כשר
  כשר למהדרין
  גישה לנכים
  ידידותי לילדים
  אירועים
  חדר פרטי
  הופעות
  רומנטי
  24 שעות
  לינה ואוכל
  ישיבה בחוץ
  חניה
  איזור עישון
  נקי מעישון
  קייטרינג
  אינטרנט אלחוטי

מסעדת ספגטים ביקורות והמלצות גולשים

 24/04/2010 | אדי
בדרך כלל אנו מזמינים פסטות במשלוחים. הפעם הזמנו פיצות והן הגיעו קרות ויבשות. התקשרנו לסניף מאוכזבים, והם הסכימו להחליף לנו את המנות, אבל אחרי שחיכינו שעה לאוכל והיינו רעבים לא הסכמנו. הם המליצו להכניס את הפיצות לתנור, וכך עשינו. זה כמובן לא פתר את הבעיה של היובש של הפיצה. גבינה יבשה וכמעט ואין רוטב. הבצק היה דקיק עד כדי לא קיים, והיה קשה כמו מצה - רק שמצות הן עבות יותר. לא מומלץ להזמין מהם פיצות.
אוכל:  מאכזב
עיצוב:  הייטק קר
שרות:  מקצועני
אווירה:  לחוצה
 26/12/2009 | מורי וגירו
אכלנו שם לאחרונה והיה מאכזב ביותר. השירות היה מאכזב ואיטי, המנות קטנות מאוד ושנינו לא שבענו מהם וזה מפתיע, כי אני שובעת מהר בדר"כ. הפסטות היו סבירות אך ממש לא יחודיות, אפשר להכין הרבה יותר טעים בבית ומאכזב לגלות שמקום שמתמקצע בפסטות מגיש מנות ברמה נמוכה שכזו. הרגשנו שמתקמצנים עלינו. לא נחזור לשם יותר.
אוכל:  מאכזב
עיצוב:  מוקפד
שרות:  חובבני
אווירה:  לחוצה
 30/01/2009 | טל שרה שיף
צוות המקום מקצועי להפליא, עם תודעת שרותיות גבוהה מאוד חייכנים ונעימים. מבחר גדול של מנות בתפריט (כך שלא פשוט לבחור) טעימות להפליא. המקום מעוצב יפה מאוד ומוזיקה נעימה מתנגת ברקע. אני מחשיבה את המסעדה לאחד מהמקומות היותר טובים ומומלצים בירושלים.
אוכל:  מפתיע
עיצוב:  חם ונעים
שרות:  מקצועני
אווירה:  מח' ראשונה
  הוסף תגובה חדשה ל-ספגטים נכתבו 40 המלצות  ראה תגובות ל-ספגטים