כשר

גלילת סינטה

המתכון של איתי בידרמן

מצרכים
400 גרם בשר סינטה פרוס לפרוסות דקות (לאחר שהושרו במרינדת יין, סויה, שמן זית ותבלינים)
3 פלפלים בשלושה צבעים (אדום, ירוק בהיר, צהוב)
ממרח פסטו או זיתים
אופן ההכנה
  1. משטחים את הסינטה עד כמה שניתן.
  2. מורחים את פרוסות הסינטה בפסטו.
  3. מניחים על הפרוסות את הפלפלים הקלויים, מגלגלים ומהדקים יחד בעזרת בקיסם.
  4. מניחים בתבנית, ומכניסים לתנור חם (180 מעלות) למשך 5 דקות.
פרטי המתכון
מספר מנות
4-5
דרגת קושי
קלי קלות
זמן הכנה
עד חצי שעה
shadow
corner
corner