נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

מסעדת יאסו הוקמה בשיתוף עם השף אביב משה. היא מגדירה את עצמה כ"טברנה יוונית" ומגישה אוכל יווני אותנטי כמו סופלקי, שווארמה יוונית ומנות ים תיכוניות של פירות ים. בערב הופכת המסעדה לטברנה אמיתית עם מוסיקה יוונית שמחה, והרבה ריקודים. הבר הגדול שבמקום מציע למבלים גם בקבוקים שלמים של אלכוהול וכמובן כמה סוגים של אוזו. מדור "שאלון שף" מברר עם טל הולצר, שף המסעדה, מה הוא הכי אוהב לבשל, מה לא יבשל לעולם, ומה מעצבן אותו בעבודה.

הכי אוהב לבשל:  "בשר אדום  ודגים נאים"

לא אבשל לעולם: "לא אוכל לעולם בננות, אבל אין מרכיב שאני לא מוכן לבשל"

שילוב מרכיבים מנצח: " דגים טריים וחומרי גלם אסייאתים"

אם לא הייתי שף: "הייתי ברוקר"

 הכי אוהב בעבודה: "לעבוד עם אנשים ולייצר להם חוויה"

הכי מעצבן בעבודה: "מנסה לא להתעצבן ולקבל את הטוב עם הרע"

לא יכול בלי: "האקשן והטירוף של הסרוויס"

השראה: "שף אביב משה-בזכות הרוגע והחיבור עם הסביבה"

שף טל הולצר. צילום: סטודיו דרור כץ
חרטות:
"לא מאמין בחרטות, בסוף הכל מסתדר לטובה"

ספק מוערך: "זיקו דגים"

מסעדה מועדפת: "בית תאילנדי"

אוכל בבית: "ג'אנק פוד וממתקים"

ארוחה בלתי נשכחת: "מסעדת PERSE  של שף תומס קלר"

חולם לבשל ל... "שמעון פרס"
מנה במסעדת יאסו. צילום: באדיבות המסעדה

חולם לפתוח מסעדה ב... "ברצלונה"

הפנטזיה האולטימטיבית: "לפתוח ביום מן הימים מסעדה בסגנון ספרדי "

רקע מקצועי: שף מסעדת יאסו תל אביב. עבר בעבר  ב- MESSA, מיט בר הרצליה, רפאל , אמיצ'י ויבנה מונטיפיורי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של מערכת REST PRO

קרנבל בשרים ססגוני כל השנה: 'ברזיל הקטנה'
בירה מליגה אחרת
אכלו אותה?
פרח המדבר
סוגרים שנה
כל מסעדה והכלי שלה
ממלכת החלב של טרה
שם המשחק: מה עומד מאחורי שמות המסעדות
מה כדאי לכם לאכול באזור  הכנרת?
שאטרסטוק/אילוסטרציה/מסזעדות בסכנת סגירה
"שניים על הבר, לא מעשנים": שובן של המסעדות
מהפכת הקפה