נגישות
נגישות

קיץ קולינרי ברחבי הארץ

הקיץ בעיצומו וכולנו מנסים לתרגל שגרה. בואו פנימה עם הרבה תיאבון, יש למה לצפות: יריד קולינרי בבית שאן, מבצעים ממש שווים ברשת רק בשר, סניף חדש לפרש קיטשן, קוצ'ינה תמר, מגדלנה וקלואליס בגרסה כשרה בדן אכדיה, ויש גם מתכון

המלצות קולינריות חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 16/07/2014, 12:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

כור היתוך קולינרי
יריד הסקיתומרקט חוזר זו השנה השלישית, ויתקיים במתחם הסראיה בבית שאן בתאריכים 7-28.8.14. ביריד יציגו תושבי האזור מאכלים ביתיים בשלל טעמים – תבשילים מהמטבח המרוקאי, קובות עירקיות וממולאים, עלי גפן , אוכל פרסי, אוכל כורדי, מאפים הונגריים וקיורטוש, ריבות וקונפיטורות  וגם יינות בוטיק מתוצרת מקומית של יקב ויצמן. פרטים נוספים ומידע על אתרי לינה ואטרקציות נוספות באזור, ניתן למצוא באתר עמותת התיירות האזורית

קיץ בסימן בשר 
שני מבצעי קיץ משתלמים ביותר לאוהבי הבשר ברשת רק בשר. בימים א'-ה' בין השעות 12:00-19:00 עבור 50 ₪ תקבלו 250 גרם של אנטרקוט, פילה או סינטה. המבצע השני תקף לימים א'-ה' בין 19:00 עד סגירה ובסוף השבוע, שבמסגרתו תקבלו 250 גרם אנטרקוט, פילה או סינטה ב-75 ₪ בלבד. שני המבצעים תקפים עד ה- 31.8.

רשת רק בשר. צילום: דרור כץ

מטבח טרי וכשר בארנה
רשת בתי הקפה פרש קיטשן משיקה סניף חדש, תשיעי במספר, בארנה במרינה בהרצליה בהשקעה של 1.5 מיליון ₪ המצטרף לשמונת הסניפים של הרשת.  הסניף מכיל כ- 150 סועדים ונפרש על כ 500 מ"ר. בסניף כשרות מהדרין של רבנות הרצליה.
 

 
פרש קיטשן. סלט עדשיםוסלק. צילום: שי בן אפריםפרש קיטשן. צילום: דן לב

קולינריה מחוף אל חוף
דן אכדיה הרצליה בניצוחו של שף המלון, אריק פורת, יארח את המסעדות: קלואליס, מגדלנה וקוצ'ינה תמר במסגרת מסע טעמים - קולינריה מחוף לחוף. במסגרת המסע, יציע מלון דן אכדיה הרצליה חוויה קולינרית ים תיכונית, שבה 3 מסעדות שף מובילות יציגו ארוחת טעימות עם מיטב המנות מתפריט המסעדה המקורי, אך הפעם על טהרת הכשרות. הארוחות יתקיימו במרפסת מלון דן אכדיה אשר צופה לים ויוצעו בין התאריכים: 21.7-21.8, כשבכל ערב מסעדה אחרת תציע את ארוחת הטעימות שלה. מסעדת קלואליס של שף ויקטור גלוגר תתארח בימי ב', מגדלנה של השף יוסוף חנא בימי ג' ומסעדת קוצ'ינה תמר של השפית תמר כהן-צדק בימי ד' ואריק פורת, שף מלון דן אכדיה יציע בימים א' ו-ה' ארוחת ברביקיו משובחת. הארוחות יוגשו החל מהשעה 19:00. המחיר לסועד לכל הארוחה הינו 245 ₪, כולל משקה ראשון.

השף יוסף זוזו חנא ממסעדת מגדלנה. צילום: דניאל לילההשפית תמר כהן צדק ממסעדת קוצ'ינה תמר. צילום: יחדן אכדיה. צילום: אורי אקרמן

 

מתכון מיריד הסקיתומרקט 

עלי גפן ובצלים ממולאים – יונה בן ציון

המרכיבים:
50 עלי גפן טריים
5 בצלים גדולים
1/2 קילו אורז
5 גבעולי עלי סלרי, רק את העלים
3 עגבניות
כף שטוחה של מלח
1/5 כפית פלפל שחור/לבן
כף פפריקה מתוקה
כפית שטוחה מלח לימון
1/2 כוס שמן
4 כוסות מים רותחים

>> להמשך המתכון
 
עלי גפן ממולאים. יריד הסקיתומרקט. צילום: דוד אבו






>> פעילויות קיץ לילדים במסעדות

תמונה בראש העמוד: קובה ברוטב אדום, יריד הסקיתומרקט. צילום: דוד אבו

 

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
דוניס דגים ויין  - אוכל משובח ואירוח נפלא
מתי הפעם האחרונה אכלתם אוכל צרפתי אמיתי, ו... כשר?
מה לאכול בזמן מלחמה? 5 מאכלים שעוזרים להפחית מתח וחרדה
הצבא צועד על קיבתו: מצפון לדרום - העמותות שמאכילות
הצטיידות לשעת חירום: המזון הנכון בשעת חירום
מבצע חרבות ברזל: המסעדות והשפים שמתגייסים למען העם