נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

השפלה והדרום

אנדיב באשדוד
השף גיא פרץ יצר ארוחה מיוחדת מנות חדשות. במהלך הערב תוגש קאווה ללא הגבלה, ובתחילת הארוחה יוגש לכל סועד קוקטייל אפל מוחיטו. התפריט הזוגי כולל: שתי מנות פתיחה, שלוש מנות ראשונות, שתי עיקריות וברולה תות-בננה לקינוח. בין המנות בתפריט: פילה מיניון על קרם כמהין ברוטב יין אדום, תמרים ובצלי שאלוט; לברק צלוי עם קרם תפוחי אדמה, ברוקולי, אספרגוס וכרוב חלוט. המחיר: 600 ₪ לזוג בסבב ראשון (20:00-21:45); 800 ₪ לזוג בסבב שני (22:00 ואילך)
אנדיב, הטיילת 21, אשדוד. 053-8097048
מסעדת אנדיב. צילום: אנטולי מיכאלו>> לכל המסעדות בדרום
>> מסעדות בירושלים והסביבה

סילבסטר בשאטו מרגו
מסעדת אחוזת מרגו ברחובות מתכננת משתה מיוחד עם זיקוקי דינור ושמפנייה בחצות. בתוכנית DJ עם רפרטואר רוסי וישראלי, וההשתתפות בערב זה, כולל הארוחה, בעלות של 400 ₪ לסועד (או 760 ₪ לזוג בקבוצות של מעל 100 איש). הארוחה כוללת מתאבנים על השולחן, מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית לבחירה, קינוח, יין, בירות, שתיה קלה ושתיה חמה – הכל כלול במחיר הארוחה. בנוסף, בקבוק וודקה על כל שולחן של 4 אנשים. דוגמאות למנות ראשונות: קרפצ'יו פילה בקר ; פאי רועים. מנות עיקריות: קונפי שוק אווז וחזה מולארד; פילה דניס ברוטב בשמל. בין הקינוחים: מקפא של טארט תות שדה; דואט של טרין שוקולד ופסיפלורה. יש להזמין מקומות מראש. התפריט המלא באתר.
אחוזת מרגו, אייזנברג 2, רחובות. 053 -9428607

טוקופיה בנס ציונה
טוקופיה מציינים שנה אזרחית חדשה ומרימים בחצות כוסית לכבודה. בנוסף – תפריט אלכוהול מפירות טריים, מנות ספיישל וקינוחים מיוחדים לערב זה. בנוסף - ארוחת ערב עסקית הכוללת: מנת פתיחה, מנה ראשונה ומנה עיקרית במחיר המנה העיקרית מוגשת בכל ערב מ-17:00 ועד אחרון הלקוחות.
טוקופיה, המזמרה 11, נס ציונה. 053-9442872
מסעדת טוקופיה. צילום: באדיבות המסעדה
מסעדת פדרו
במסעדת פדרו חוגגים את הסילבסטר עם תפריט מיוחד ותפריט שף במחיר של 160 ₪ לסועד. הארוחה תכלול: פוקאצ'ת הבית, מרק השף, 6 ראשונות לבחירה לזוג (לדוגמא: קרפצ'יו מוסר ים, שקדי עגל, קלמארי ממולא, טונה צרובה, מדליוני כבד אווז ועוד), ופלטת קינוחי השף. בין המנות בתפריט המיוחד: אנטריקוט מיושן 300 גרם (108 ₪); סטייק פדרו 350 גרם – נתח פרימיום מיובא שזור בשומן מיושן במקום בליווי מח עצם (128 ₪); צלעות טלה טריות מיושנות במקום. ניתן להזמין החל מ-200 גרם (55 ₪ ל-100 גרם).
פדרו, יעלים 14, אילת. 08-6379504

אל גאוצ'ו
במסעדת אל גאוצ'ו מתכננים ארוחה מיוחדת לסילבסטר שתכלול בקבוק גמלא השמורה ברוט 375 מ"ל לכל זוג; מנת פתיחה זוגית – אינצ'ילדה פרגית או פטריות מוקפצות; אנטריקוט אורוגוואי או אסאדו עגל חלב, ולקינוח – הקוקי דו המפורסם של המקום. המחיר: 280 ₪ לזוג.
אל גאוצ'ו, כביש הערבה, בכניסה לאילת. 053-9424652

צ'ורסקו
סילבסטר בצ'ורסקו עם ארוחה זוגית מיוחדת שכוללת בקבוק יין הבית / בקבוק קאווה / בקבוק לאמברוסקו. פתיח אישי – הפתעה מהשף; פוקאצ'ה מהטאבון עם מטבלים; מנה ראשונה זוגית – ארטישוק א-לה רומנה; מנת ביניים זוגית – ריזוטו פטריות חורש וכמהין שחורות, אספרגוס צלוי בגריל ורוטב ציר בקר ופורצ'יני; מנה עיקרית זוגית – פלטת בשרים לוהטת של אנטריקוט, פרגית, צ'וריסוס, קבב ושתי תוספות לבחירה וקינוח זוגי – מקרונים ושוקולד בגרסת השף. 450 ₪ לזוג.
צ'ורסקו, הבילויים 4, גדרה.  053-9428611

טוק טוק ברחובות
מסעדת Tuk Tuk תתקשט בערב הסילבסטר בתפאורה מיוחדת. כל אישה תקבל ורד בכניסה למסעדה, ובנוסף תורכב ארוחה מיוחדת במחיר מוזל, הכוללת מנות ראשונות, עיקריות, סושי וגם יין. מחיר ארוחה לאדם: 119 ש''ח.
תפריט המסעדה פתוח כרגיל. בחצות יפתחו במסעדה את בקבוקי השמפניה וימזגו לכל האורחים ללא תשלום.
הארוחה במסעדה תתקיים בשני סבבים, הראשון מ-20:00 עד 22:00, והשני החל מ- 22:30 עד אחרון הלקוחות. רצוי להזמין מקומות מראש.
Tuk Tuk , פארק המדע, אופנהיימר 10, רחובות. 053-8093114


הרי יהודה וירושלים

המטבח של רמה בנטף
השף תומר ניב יצר לכבוד הסילבסטר תפריט משותף עם אב מנזר אבו גוש - האב אוליבייה. הארוחה כוללת שמפניה, מנה ראשונה של אויסטר מנורמנדי, צ'יפס ארטישוק ואיולי צלפים; מנת ביניים של קונפי שוק אווז ומקרוני בעבודת יד. למנה עיקרית יוגש טלה עם ירקות בסגנון נזירים, ולקינוח מוס לימון חם עם תותים, בסבוסה, סומק ופרפה תמרים.
המטבח של רמה, נטף 18, נטף. 053-9438350
המטבח של רמה. צילום: אנטולי מיכאלו
ראצ'ה
ערב הסילבסטר בראצ'ה בירושלים יחל בשעה 22:00 ויימשך עד אור הבוקר. מתוכננת הופעה חיה  -טשטש ומשפחת אלייב בחגיגה גרוזינית בלקנית ישראלית. הסעודה במחיר של 330 ₪ לאורח, והיא תכלול תפריט פתוח של מנות המסעדה וספיישלים. בין המנות: כבד אווז על מצע צ'יבוריאקי; צוואר טלה ממולה; כתרים של כבש; חזה מולארד ברוטב קונפיטורות הבית; דואטי - אנטריקוט ממולא בכבד אווז; המבורגר אנטריקוט וכבד אווז; שוק טלה בהפתעה ועוד.
ראצ'ה, החבצלת 6, ירושלים. 053-9428666

טבעונית בירושלים
מסעדת נגילה, הצמחונית-טבעונית הירושלמית, מציעה אופציה בריאה לשנה החדשה, עם תפריט טבעוני זוגי שיכלול: מנת פתיחה זוגית - לחם הבית, מטבלים ושאר נשנושים, מנה עיקרית זוגית - פלטת זוגית ממיטב מנות המסעדה – קציצות "הפתעה" שהשפית רקחה במיוחד לקראת הערב, ירקות בקארי ובחלב קוקוס על מצע אורז, מוסקה צמחונית ועוד וקינוח - עוגת בננות ועוגת תפוחים בליווי גלידה. כל סועד יקבל במחיר הארוחה שתייה קלה/בירה/יין/שמפניה ושתייה חמה. 180 ₪ לזוג. בנוסף למנות הטבעוניות – אופציות למנות צמחוניות.
נגילה, בורוכוף משיח 5, ירושלים. 053 -6130919

מנות מיוחדות בטורו
מנות מיוחדות בטורו לכבוד הסילבסטר. ביניהן: ראשונות - טונה צרובה עם שלושה סוגי פטריות, פולנטה ואפונה סנופיס (68 ₪); קנלוני עגל חלב עם אפונה וגזרים ברוטב פורצ'יני (76 ₪); עיקריות – ספריבס טלה עם בצל, ארטישוק ירושלמי, אפונה ומנגולד (158 ₪); נתחי קצבים עם קרם קוקוס, גזרים צבעוניים, שום קונפי, אספרגוס, בצל ומח עצם (135 ₪).
טורו, ש.א. נכון 2, ירושלים. 053-7102096


רופ טופ במלון ממילא
השף קובי בכר יצר תפריט טעימות חגיגי ומרגש שיוגש במסעדת רופ טופ לכבוד חגיגות תחילת השנה האזרחית החדשה. הארוחה תכלול מנת פתיחה - "קופסא של הפתעות" הכוללת פופיטרול פטריות וברווז, טונה על מקל, פופקורן וגם שבקייה כבד אווז. ברווז בלוטוס, בר ים לפת סוכר וקציפת קארי, ניוקי כמהין שחורות ואגסים, צלע טלה חלב ומרמלדת דלעת ושומר, ולקינוח – אננס בגריל פחמים וגרניטה ליצ'י, וגם Peanut butter and jelly. המחיר: 400 ₪ לסועד.
רופ טופ, מלון ממילא, ירושלים. 053-6130223
רופ טופ במלון ממילא. צילום: אנטולי מיכאלו
מלון אמריקן קולוני
מלון אמריקן קולוני יערוך בערב חג המולד ובסילבסטר סעודות גורמה. בין המנות: צדפות טריות בויניגרט לימון יחד עם אצות ואקאמה וקציפת מלפפון, סרטנים עשירים, מרק שומר ובייקון, ברווז בבישול איטי ברוטב תפוזים, כוכב אניס וטימין לצד בורגול חם עם ערמונים מזוגגים ובטטות ברוטב יין אדום וחמוציות; העלות: 400- 800 ₪ לסועד.
מלון אמריקן קולוני, לואי ונסן 1, ירושלים. 053-9443014


>> סילבסטר במסעדות במרכז ובתל אביב
>> סילבסטר במסעדות בצפון
>> יורדים לאילת? כל המסעדות באילת

תמונות בראש העמוד ובעמוד הבית: מסעדת אנדיב. צילום: אנטולי מיכאלו

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ביסטרו 56: הנאה מאוכל, נוף קסום ואווירה קסומה
מסעדת השף M37 - המסעדה שלא תרצו לפספס
פורטו – מטבח ים תיכוני: אווירה נעימה ואוכל משובח
סוהו: אסיאתית אמיתית ראשון לציון
חדש ומלוח: אנין  המסעדה החמה של ים המלח נפתחה
מה נשים אוהבות לאכול? המסעדות המושלמות לערב נשים
קינוחי שוקולד מומלצים בעוטף ובצפון
מונא - ביסטרו ירושלמי אלגנטי
חוף ציון - המסעדה מאילת שממציאה את עצמה מחדש
ריבר באר שבע – להתאהב בטעמים האסיאתיים
פטריקס באר שבע – החוויה המושלמת
מסעדות כשרות לפסח בדרום – יציאת מצרים כהלכתה