נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

רמת החייל, תל אביב. שעת צהריים סואנת, הבטן מקרקרת. בדיוק השעה שבה כולם יוצאים מהמשרדים להפסקה של אמצע היום. לקחתי את המומחית ויצאנו גם אנחנו לאותה הפסקה, הצטרפנו לגל השועטים ופילסנו את דרכנו אל עבר ארוחת צהריים עסקית בסניף החדש של מייק'ס פלייס ברמת החייל. בלב העניינים של העיר הסואנת, גילינו פינה שקטה בניחוח של חוץ לארץ.

כבר בכניסה, לצלילי מוזיקת קאנטרי נעימה, הגיעה מלצרית מחויכת, שאלה באנגלית רהוטה איפה נרצה לשבת, והסבירה שאינה מדברת כמעט עברית. Awesome. אם כבר הפסקה אז עד גם הפסקה מהישראליות.

התיישבנו בשולחן זוגי בדיוק במרכז העניינים, בין הסועדים שפקדו את המקום. מיד הוגש לנו תפריט עסקיות, כיאה לשעה (תפריט העסקיות מוגש בימים א'-ה' בין השעות 15:00- 12:00), בליווי סלסילת נאצ'וס פריכים ורוטב סלסה חריף מעט. אז מה בעסקית? טוב ששאלתם, מדובר במגוון אפשרויות לארוחה עסקית ב-39 ₪, 49 ₪, או 59 ₪, כאשר בכל ארוחה יש בין 8 ל-11 אפשרויות בחירה.

בעוד צלילי מוזיקת הקאנטרי מנעימים את זמננו, (לא רועש מידי ולא מסגיר את עצם היות המקום פאב בשעות הערב), התלבטנו, ולבסוף החלטנו. הזמנו עסקית אחת ב-49 ₪  ואת השנייה ב-59 ₪. שתיהן מגיעות עם מנה ראשונה לבחירה (מרק היום או סלט) ושתייה, בשונה מהארוחה ב-39 ₪. המומחית, שלקחה עסקית ב-49, בחרה למנה ראשונה את מרק היום - תפוחי אדמה וברוקולי על בסיס שמנת, ולמנה עיקרית את ה-Cheese steak sandwich - רצועות סטייק מושרות במרינדה, עשויות על הגריל עם בצל וגבינה מומסת המוגשות בלחמניית המבורגר בתוספת צ'יפס.

אני, שלקחתי עסקית ב-59, החלטתי ללכת על סלט למנה ראשונה ולעיקרית הזמנתי Mikes mega burger - 300 גרם של המבורגר עסיסי מבשר מובחר, עשוי על פי בחירה, המוגש עם צ'יפס. הוספתי גם בצל מטוגן (תוספת של 4 ₪). ומה שותים בכל החגיגה הזאת? המומחית סודה ואני דיאט ספרייט. כלול בארוחה.

ראשונה הגיעה השתייה ומיד אחריה הגיעו הראשונות. המרק שהזמינה המומחית התברר כטעים מאוד, בעל טעם עדין של ברוקולי ותפוחי אדמה וטעם דומיננטי של שמנת. הסלט הקטן התגלה כהפתעה גדולה, עם מבחר ירקות גדול משציפיתי, לא על החסה לבדה. אליה הצטרפו מלפפון, בצל ,עגבניות שרי ורוטב ויניגרט מוצלח ביותר. המנות הראשונות היו בגודל המתאים ואף גדולות מדי. המומחית הקפידה לאכול רק חצי מהמרק "כדי להשאיר מקום למנות העיקריות".

בעוד אנחנו ממתינות לעיקריות שמנו לב כי על כל שולחן מונח בגאון סט של קטשופ-מיונז-חרדל. חשוב מאוד. את זמן ההמתנה הנעימו משחקי ספורט שונים ששודרו על מסכים התלויים במקום. התעדכנו באליפות הביליארד ובתוצאותיו של משחק כדורגל.

העיקריות הגיעו. מסתבר שעם צלחות גדולות מגיעות מנות גדולות ונדיבות. הריח - מעולה והטעם – מצוין, מבין הדברים הטובים שהמציאה ארצות הברית עם שילובים בלתי אפשריים וכריכים מפלצתיים. בזמן האוכל השתררה דממה מוחלטת בין המומחית לביני. בשונה מהמנות הראשונות, מדובר במשימה רצינית, הרי מנה עיקרית היא לא עניין של מה בכך. כל כך טעים וגם כל כך משביע.

לקראת סוף הארוחה הגישה המלצרית החייכנית צלחת מסודרת ונחמדה עם מגבונים, קיסמים וסוכריות על מקל. כיאה לכל ארוחה רצינית ומוצלחת, הגיע שלב הקפה והקינוח, (הרי לקינוחים יש קיבה מיוחדת). בחרנו שני קפוצ'ינו (16 ₪ לאחד) וטירמיסו (26 ₪) טעים, מפנק ונעים בסופם של צהריים הכוללים ארוחה עסקית טעימה ומשביעה באווירה אחרת. המומחית מאשרת ותכלס, גם אני.

 

* הכותבת הייתה אורחת המקום.

*הכתבה מכילה תוכן שיווקי

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אדוה ישראל

מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית IX
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית
מיומנה של מלצרית - VIII
מרק השורבה של בני הדייג הנחמה שלנו לחורף
להתאהב כמו איטלקי
שווה לגדל בשבילה כרס
רכבת אקספרס לאיטליה